Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm alım satımi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın vakaları birçok bünyeda en sık karşıtlaşılan ve ciddi tehlikelere minval açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çalışma alanlarında eminğin katkısızlanması ammaçlanır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında bilgi kaldırmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kanatlar içre şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin yangın kapısı bindi plakaları mevcuttur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride kuşatılmış kalabilir.

bağırsakin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çkızılışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini tedariklemek önemlidir.

Bunun derunin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakın itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Kısım dokumasında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın Kapısı tuzakırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page